Catering av festmenyer

Perfekt till bröllop och fest

Hos oss har ni möjlighet att kombinera er perfekta festmeny. Kontakta oss gärna om ni inte hittar vad
ni söker, så hjälper vi er gärna! Minsta antal för beställning är för 20 gäster.

Förrätter 85 kr / 95 kr

Gubbröra på pumpernickel med hackad rödlök samt gräslök
Skagenkanapé med pepparrot och sikrom
Gravad Norsk fjordlax serveras med hovmästarsås och toast
Svensk silltallrik (3 sorter) med klassiska tillbehör
Varmrökt laxmoussé med hummer och avokado
Krämig hummersoppa toppad med räkgrädde och cognac
Parmaskinka fylld med fetaost med fikon, inkokt jordärtskocka samt tomat- och basilikadressing

Förrätter 120 kr / 134 kr

Rosepeppargravad laxfilé med honungsgratinerad chèvre
Rosencanapé med räkor, lax och löjrom
Gravad och örtkryddad älgfilé serveras med forellrom & avocadosås

Varmrätter fisk 160 kr / 179 kr

Pocherade spättarullader med räkor i vitvinsås, serverad med duchessepotatis
Kall inkokt lax med dillmajonäs, alt, örtagårdsmajonnäs och dillkokt potatis
Halstrad laxschnitzel serveras med Alsacesmör, spenat och örtfond

Varmrätter fisk 185 kr / 207 kr

Halstrad rödingfilé med brässerad fänkål, hummersåssamt mandelpotatispuré
Vitvinpocherad gösfilé serveras med honungsgrilladhaloumi och pernodsmörsås
Baconlindade kattfiskmedaljonger med tomatpestosås och parmesanrisotto
Lätt rimmad odlad torskfilé med blåmusslor,serveras med syrlig dill & persiljesås, samt inlagda små tomater

 

Varmrätter kött & fågel 210 kr / 235 kr

Biff Rydberg med sauterad tärnad lök, äggula
Inbakad oxfilé Duxellé (champ, rökt skinka, lök och tomatröra)skogsvampsås. Serveras med pommes rissolé
Kalvrygg med färsk sparris och gräddkokta kantarellersamt potatisbakelse
Kryddpepparglaserad helstekt hjortytterfilé med kantarellsås, kompott på smörkokta morötter och sockerärtor samt timjanduchesse
Renkalvkotletter med cognacstuvad kalvbräss med tranbär, serveras med kokt potatis eller kroketter
Glaserat ankbröst med ragu på jordärtskockor, ostronskivling och äpple, serveras med tryffelerad mandelpotatispuré
Citron- och salviafylld kycklingfilé med färskostsås på peppar och cognacsamt fondantpotati
Helstekt entrecôte med baconrullad haricotsverts, grillad tomat,rödvinsås med fransk potatisgratäng
Fläskfilé medaljonger med gorgonzolasås, brynta kantarelleroch broccoli, med hasselbackspotatis
Vilt Wallenbergare med brynt smör, rårörda lingon,sockerärtor och mandelpotatispuré

Efterrätter 75 kr / 84 kr

Crème brulé och hallonkompott
Rödvin & lingonkokta päron med rostad mandel och vaniljglass
Tiramisu (Italiensk kaffedessert med likör, kex & äggcrème)
Romdoftande fransk chokladtårta med apelsinklyftor och grädde
Tunn äppelkaka serveras med vaniljgrädde
Frozen cheesecake med blåbärsås och maräng
Limemarinerade jordgubbar med vispad drambuigrädde och glass
Exotisk fruktsallad med punschgrädde och nötflarn
Mjölkchokladmousse med kompott på färska hallon, kokos och riven vit choklad
Vaniljpannacotta med färska jordgubbar och mynta