Meny v. 26

Måndag 22/6

Linsbiffar med tzatziki och quinoasallad

Penne pasta med skaldjur, spenat, vitt vin och grana padano

Salviastekt gnocchi med lufttorkad skinka, ruccola och soltorkad tomat

Tisdag 23/6

Falafel med hummus, serveras med bulgur

Wallenbergare med ärtsallad, potatisstomp och lingon

Fiskgryta med fänkål, tomat och grädde serveras med aioli

Onsdag 24/6

Vegetarisk wok med shiracha majonnäs samt basmatiris

Chili con carne ”hot” serveras med nacjos och creme fraiche

Rågstekt sejfilé med stuvad grönkål samt ägghack och färsk potatis

Torsdag 25/6

Ärtsoppa med pannkaka, sylt och grädde

Kokosrostbiff med ketjap och honung samt risnudelsallad

Tortelloni a´la creme med skinka, ärtor och grana padano

Fredag 26/6

Idag serverar Nordrest sin sista lunch på Gourmedia.

Restaurangen stänger under v. 27-31 och när det öppnar igen är det ISS som sköter driften.

Vi vill tacka våra gäster för en fantastisk tid med er  och hoppas att vi ses snart igen.

På grund av rådande situation så har vi fått stänga Tv-caféet samt middagsserveringen.

Restaurang Gourmedia håller öppet 07:30-15:00

07:30-10:00 Frukost

10:30-14:00 Lunch

14:00-15:00 Kiosk

Med förhoppning om förståelse kring den uppkomna situationen.

Vänligen
Micke Brink med personal

Beställning: gourmedia.order@tellomat.se

Förfrågan: info@tellomat.se
Telefon: 08-784 12 05

Vi hälsar alla Gäster varmt välkomna!
Reservation för eventuella ändringar.