Meny v. 23

Fredag 5/6

Rödbetsfalafel med baba ganusch, serveras med bulur

Ångad spättafilé med brynta champinjoner och persilja, brynt smör, citon och färskpotatis

Biff Minute med tomat och mozzarellasallad, serveras med bearnaise samt rostad potatis

Meny v. 24

Måndag 8/6

Västerbottenpaj med rhode islanddressing samt liten sommarsallad

Havets wallenbergare med ärtor, lingon, brynt smör, serveras med potatismos

Tortellini fylld med ricotta och spenat, krämig tomatsås, rostad bacon och ruccola

Tisdag 9/6

Indisk dahlgryta med fullkornsris, raita samt tunnbröd

Ångad sejfilé med uppsnörad hummerbuljong, ångade primörer samt färskpotatis

Stekt fläsk med löksås serveras med färskpotatis

Onsdag 10/6

Lasagne al forno ”vego” med en tomatsallad

Grillad majskycklingfilé med sommarsallad, krutonger samt parmesandressing

Stekt strömming med potatismos, lingon, brynt smör och citron

Torsdag 11/6

Ärtsoppa med pannkaka, sylt och grädde

Biff a´la Lindström med skysås, persiljefärskost samt stekt potatis

Pasta Frutti di mare, hummersås, räkor, kräftor och spenat

Fredag 12/6

Pizza med kronärtskocka, tomat, zucchini, mozzarella samt ramslökspesto

Nattbakad fläskkarré med primörer, bearnaise samt pommes frites

Pocherad torskfilé ”Grenoble” betor, kapris, citronsmörsås samt färskpotatis

På grund av rådande situation så har vi fått stänga Tv-caféet samt middagsserveringen.

Restaurang Gourmedia håller öppet 07:30-15:00

07:30-10:00 Frukost

10:30-14:00 Lunch

14:00-15:00 Kiosk

Med förhoppning om förståelse kring den uppkomna situationen.

Vänligen
Micke Brink med personal

Beställning: gourmedia.order@tellomat.se

Förfrågan: info@tellomat.se
Telefon: 08-784 12 05

Vi hälsar alla Gäster varmt välkomna!
Reservation för eventuella ändringar.