Restaurang Gourmedia drivs av Michael Brink, som är en erfaren krögare med flertalet framgångsrika restauranger i Stockholm. Redan som lite grabb hängde Micke i köket hemma hos sin farmor Wiola i Gamla Hagalund, granne med konstnär Olle Olsson och lärde sig matlagning från grunden. En kunskap han förvaltat och förädlat under alla år i krogbranschen.

Vi vill förmedla det genuina med vår mat. Vi fuskar inte med råvaror, vi är ekologiska så långt det går och framförallt så gillar vi att se våra gäster nöjda.

Vi är en del Nordrest AB som är Stockholms ledande restaurangföretag. 
Affärsidé
Att servera en schysst måltidsupplevelse med fokus på miljön, servicen och måltiden.
Restaurang Gourmedia är en professionell restaurang, med målsättningen att servera god, nyttig och vacker mat med hälsotänkande.

Vi driver ett antal bra restauranger, som alla sätter matupplevelsen och hantverket främst. Och det har gått bra, mycket tack vare vårt nära samarbete med kunden och vår förmåga att anpassa oss. Vi delar dessutom gärna med oss av vår långa erfarenhet av restaurangbranschen.

Fastighetsägare, skolor och företagsrestauranger är våra främsta målgrupper men vi vänder oss även till privatpersoner som kan vara intresserade av en högklassig lunch- och cateringupplevelse.

 

Kontakta oss gärna!

 

 

 

 

 

Håll personalen vid gott mod med bra lunchmåltider i avkopplande miljö!

 

Läs mer på www.modisrestauranger.se
 

 
Modis Restauranger AB
Vretenvägen 13
171 54 Solna
Tel. 08-627 00 60
Fax: 08-627 55 30
E-post: modis@modisrestauranger.se
Organisationsnummer: 556238-7687
Säte: Stockholm